Her er bilder fra kjøring i 2006.
Klikk på bildet for å få frem flere bilder.
Herman Irgens "M/K Svartskjær" på Tennebekkvatnet den 14.04.2006. Modellen har elektrodrift som overdøves kraftig av den naturtro semidiesel lyden fra den integrerte lydmodulen. Denne trakk mye oppmerksomhet.
Herman Irgens flotte dampdrevne modell av Jarlen tar seg flott ut på vannet med røyk fra skorsteinen og trykk på kjelen. Modellen har en dampmaskin av typen "Cheddar" drevet av propan, da dette utgjør minst risiko for spill av brennbar væske.
Galleri 1/2/3 - 2006:
Her er "Calypso" fra Billing boats. Modellen er bygget i perioden 1993-95 og vurderes å bygges på nytt i form av helt nytt byggesett da det mangler en del deler på denne utgaven. Jomfruturen gikk imidlertid fint for seg på Tennebekkvannet.
Galleri 4 - 2006:
Herman Irgens "M/K Svartskjær" i sjøen utenfor Kystlagets lokaler på klubbkvelden
2. mai. Dette ble imidlertid den eneste båten på vannet denne klubbkvelden.
Galleri 5 - 2006:
Søndag 7. mai ble det endelig samling og kjøring på Myravatnet. Noen tekniske problemer oppstod også med blant annet en svidd motor og et knust drev. Men det var og ble en nydelig dag for modellbåtkjøring på Myravatnet.
Galleri 6/7/8 - 2006:
Tirsdag 9. mai fikk vi se Trygve Gerhardsens M/F Hordaland på vannet. Selv om den ikke er ferdig ble det en imponerende debut for denne modellen.
Denne fikk også selskap av Åge Eidebakkens seilbåt.
16. mai er for mange forbundet med fotball, mens de som ikke er på stadion finner gjerne på andre ting... For eksempel en liten tur til Myravatnet. Redningsselskapet var også denne gang representert i form av RS 1 "Colin Archer" bygget av Herman Irgens.
Her er noen bilder av Erik Gjertsen sin M/K Frøya som han fikk testet med nytt batteri den 23. mai på Myravatnet. Båten har vært kjørt tidligere, men har stått en stund på "slippen" med defekt batteri.
Galleri 9 - 2006:
Tirsdag 30. mai var det igjen duket for samling ved Myravatnet. Godt oppmøte medførte at hele 7 båter fikk vannkjenning.
M/T Trans Chemica, M/K Svartskjær, M/S Hornelen og Sunseeker Manhatten 48 var blandt dem som prøvde seg på vannet.
Galleri 10 - 2006:
Tirsdag 6. juni var det igjen aktivitet ved Myravatnet. 6 båter fikk vannkjenning denne gangen og vi fikk oppleve vannjet og dampmaskinfremdrift.
M/S Hornelen, M/F Hordaland og M/K Frøya prøvde seg også på vannet - sistnevnte med helt nytt elektrisk opplegg etter en kortslutning på forrige kjøring...
Galleri 11 - 2006:
Etter noen rolige uker med sommerferie, er BSMBK operativ igjen.
Første klubbmøte ble avholdt ved Myravatnet den 8.august fra klokken 19 og utover og selv om ikke alle var tilbake fra ferie, var det likevel noen båter på vannet - deriblant et par nye.
Galleri 12 - 2006:
Tirsdag 22. august var det tid for nytt møte ved Myravatnet. Et møte som etter hvert ble preget av en forsvinning... Helge Berntsens U-båt forble nemlig neddykket lenger enn forventet...
Galleri 13 - 2006:
Tirsdag 29. august var det tid for nytt møte ved Myravatnet. Denne gangen var det Åges seilbåt som ble stående i sentrum. En svak bris var ideell for denne båten som seilte meget bra og fort i den svake vinden. Lurer på hvordan den vil oppføre seg i sterkere vind...
Galleri 14 - 2006:
Tirsdag 5. september møttes vi igjen ved Myravatnet. Denne gangen var det noen, og for oss, ukjente båter og radiofrekvenser. Disse ble sjekket, og etter hvert var det ganske mange båter på vannet.
webmaster@bsmbk.no   (c) 2004-2014  JSH-WebCon.  (WPM. All rights reserved)